Süssünk-fõzzünk együtt, táplálkozzunk EGÉSZSÉGESEN!

2 500 Ft

Leírás

Szerző: Körmöci Katalin
Kiadó, kiadás éve: Sprint Kiadó, 2016
Közreműködők: Körmöci Katalin sorozatszerkesztő
Formátum: B/5, ragasztókötött
Terjedelem: 144 oldal

Szakmai jellemzői:

  • Módszertani kézikönyv gyermekek, szülők és pedagógusok számára készült, az együttes ételkészítés érdekében.
  • Óvodapedagógiai könyvsorozatunk 12. kötete, amely „A gyermek mindenek felett álló érdekében” íródott.
  • Minden recept különleges és segítő szándékú tervezésben készült:
  • mert a felnőttek számára megadja a hozzávalókat, a szükséges eszközöket, az elkészítés időtartamát, az elkészítés mozzanatait, és ehhez csatolva a hozzájuk kapcsolható műveltségtartalmak körét, az irányításhoz javasolt kérdéseket, és kimutatja a fejlődő képességeket, valamint a mellékletben a hozzávalókról háttérinformációkat közöl,
  • a gyermekek számára lehetővé teszi, hogy piktogrammok/kis fotók leolvasásával ad segítséget az önálló megvalósításhoz, mivel tájékoztatja őket a hozzávalókról és mennyiségükről, valamint az elkészítés mozzanatairól,
  • az óvodapedagógusok számára a mellékletben 10 tématervet javasol, ahol a receptek megvalósítása történhet,
  • ezzel a módszertani feldolgozással szeretnék hozzájárulni a gyermeki tevékenységvágy kielégítéséhez, valamint segíteni kívánom az óvópedagógusokat a tervezőmunkában,
  • és hozzá kívánom segíteni az egészséges táplálkozáshoz.

Szeretettel kíván örömteli, közös ételkészítést, és az elfogyasztásához JÓ ÉTVÁGYAT! – a szerző, Körmöci Katalin.