Konfliktuskezelés

3 900 Ft

Leírás

Szerző: Hornyán Anna
Kiadó: Sprint Kiadó
Sorozat: A gyermek mindenek felett álló érdekében
Sorozatszerkesztő: Körmöci Katalin

KONFLIKTUSKEZELÉS

Az óvodában alkalmazható hatékony konfliktuskezelési módszerek szubjektív ötlettára

Tanácsadó szakmai lektor, sorozatszerkesztő ajánlása:

Büszkék vagyunk erre a kézikönyvre, mert ez az óvodapedagógiai kézikönyv igazi segítség és egyben minta is arra nézve, hogyan lehet egy ilyen szemléletű óvodai nevelőmunka a gyermekek, a szülők és a kollégák számára is békés, örömteli, szeretetteljes.

Köszönjük, hogy a Sprint Kiadó megjelenteti, és ezzel hozzájárul mindannyiunk tudásának gyarapításához. (Körmöci Katalin)

A szerző ajánlása:

„A kézikönyvben neves pszichológusok, konfliktuskezeléssel foglalkozó szakemberek általam kedvelt és „csokorba gyűjtött” konfliktuskezelést és viselkedésrendezést segítő módszereit osztom meg veletek, illetve azokat a hatékony eljárásokat, szervezeti és szervezési formákat, alternatív technikákat, melyeket én konfliktusprevencióként vagy konfliktusmegoldó, viselkedésrendező stratégiaként saját gyakorlatomban sikeresen alkalmaztam. Bízom benne, hogy ebben a személyes hangvételű „Szubjektív ötlettárban” is találtok olyan új ötleteket, módszereket eljárásokat, mely a gyermek–gyermek; a gyermek–óvodapedagógus; az óvodapedagógus–szülő; az óvodapedagógus és munkatársai körében alkalmazhatóak, és ezek tovább segíthetik konfliktuskezeléssel kapcsolatos ismereteitek bővülését és sikeresebbé tehetik a pedagógiai munkátokat. Szeretettel kívánom, hogy így legyen!” (a szerző: Hornyán Anna)

Ajánljuk, mert tudjuk, hogy ez az óvodapedagógiai szakmai könyvünk gyakorlatiasságával nagy segítség lesz a mindennapi nevelőmunkában!